e-mail: info@carelli.hu     skype: carellituning     tel: 06(30)/655-8240      fax: 06(44)/404-084  
     
 
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek GYIK Referenciák Info kérés Elérhetőségek
 
AKCIÓS TERMÉKEK
GYORSKERESŐ


NAVIGÁCIÓ
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek Referenciák Információ kérés
INFORMÁCIÓ
Bemutatkozás Külső optika Szervíz Vásárlási feltételek Elérhetőségek
BEJELENTKEZÉS
Azonosító

Jelszó

Belépve marad

Elfelejtett jelszó! Regisztráció
HÍRLEVÉL


Leiratkozás
SZAVAZÁS
PARTNEREINK

 

Vásárlási feltételek


A vásárlás alapfeltétele a regisztráció! A regisztrácó során az adatlapot értelemszerüen ki kell tölteni. Az aktiválás után kényelmesen otthonról vásárolhatja meg az Ön által kiválasztott kiegészitőt.

A vásárlás elött további információt kérhet a termékről a menüsor, információ kérő adatlap kitöltése segitségével vagy az adott terméknél tett hozzászólással.

A Webshopunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.!

 

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte,pl az autójához mert elnézte azt, csak:10000ft-értékhatárig áll módunkban kicserélni.Kérjük figyelmesen rendeljenek.Amennyiben garanciális probléma merül fel,pl spoiler méretpontatlanság,azt a Carelli Tuning  kft garanciában megjavíttatja-ráigazíttatja a kívánt autóra.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendeléstől számított:48 órán belül de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezni-e kell e-mailen vagy telefonon a Carelli Tuning Kft. Ügyfélszolgálatán! Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.A termék lemondás nélküli át nem vétele nem elfogadott!!!
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket;
A
Carelli Tuning Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
A
Carelli Tuning  Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!
A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Például: Feltöltőkártya, hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a küldeményt felbontotta. Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosít a
Carelli Tuning  Kft..

A felelősség korlátozása

A Webáruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A
Carelli Tuning Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruházunk akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A
Carelli Tuning  Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Webshopunkhoz való csatlakozás miatt következett be.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a vásárló felelős a Webshopunkhoz való kapcsolódásáért és a Webshopban való vásárlásért.
A
Carelli Tuning  Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Carelli Tuning  Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Webshopunkban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
A
Carelli Tuning  Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Webáruházát, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Carelli Tuning  Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Webshopunkban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
A
Carelli Tuning  Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Carelli Tuning Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a
Carelli Tuning  Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Carelli Tuning Kft

Székhely:4337 Jármi,Dózsa György utca 61

Adószám:14361944-2-15

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség:info@carelli.hu

Telefonos elérhetőség: +36306558240, +3644404084(fax)

 

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával!

 

Kezdőlap | Termékkatalógus | Hírek | Referenciák | Információ kérés | Elérhetőségek
     Copyright 2005-2009 © - Carelli Tuning Kft. - Minden jog fenntartva! - created by Tronix - version: 2.0