A kosarad jelenleg üres!

A vásárlás alapfeltétele a regisztráció! A regisztrácó során az adatlapot értelemszerüen ki kell tölteni. Az aktiválás után kényelmesen otthonról vásárolhatja meg az Ön által kiválasztott kiegészitőt.

A vásárlás elött további információt kérhet a termékről a menüsor, információ kérő adatlap kitöltése segitségével vagy az adott terméknél tett hozzászólással.

A Webshopunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével!

SPOILER MEGRENDELÉST ILLETVE NAGY ÉRTÉKŰ RENDELÉS CSAK ELŐLEGGEL/FOGLALÓVAL ÁLL MÓDUNKBAN FELVENNI. Az előleg a Bruttó végösszeg:30%-a.Az online megrendelésre előleg beküldőt küldünk emailben!

Az árváltozás jogát fentartjuk.

 

Garancia, szavatosság
Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte,pl az autójához mert elnézte azt, csak:10000ft-értékhatárig áll módunkban kicserélni.Kérjük figyelmesen rendeljenek.Amennyiben garanciális probléma merül fel,pl spoiler méretpontatlanság,azt a Carelli Tuning kft garanciában megjavíttatja-ráigazíttatja a kívánt autóra.

A vásárlástól való elállás joga
A vevő jogosult a megrendeléstől számított:48 órán belül de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezni-e kell e-mailen vagy telefonon a Carelli Tuning Kft. Ügyfélszolgálatán! Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.A termék lemondás nélküli át nem vétele nem elfogadott!
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket;
A Carelli Tuning Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
A Carelli Tuning Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!
A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Például: Feltöltőkártya, hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a küldeményt felbontotta. Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosít a Carelli Tuning Kft..

A felelősség korlátozása
A Webáruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A Carelli Tuning Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruházunk akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A Carelli Tuning Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Webshopunkhoz való csatlakozás miatt következett be.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a vásárló felelős a Webshopunkhoz való kapcsolódásáért és a Webshopban való vásárlásért.
A Carelli Tuning Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Carelli Tuning Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Webshopunkban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
A Carelli Tuning Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Webáruházát, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Carelli Tuning Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Webshopunkban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
A Carelli Tuning Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Carelli Tuning Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Carelli Tuning Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Carelli Tuning Kft

Székhely:4337 Jármi,Dózsa György utca 61

Adószám:14361944-2-15

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség:info@carelli.hu

Telefonos elérhetőség: +36306558240, +3644404084(fax)

 

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat RENDBEN